Amenzi de aproape 100.000 de lei împărțite de pompierii constănțeni

226
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța, prin personalul Inspecției de prevenire desfășoară, zilnic, acțiuni preventive la unitățile de turism și alimentație publică din toate stațiunile de pe litoral.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Paula Anghel, de la debutul sezonului estival, aceste acțiuni s-au concretizat în verificarea a 155 obiective. Printre unitățile turistice controlate se înscriu hoteluri, complexuri hoteliere (hotel cu restaurant), restaurante, vile turistice și ansambluri de vile, pensiuni, hosteluri, tabere școlare, cluburi, discoteci, terase pentru alimentație publică și camping-uri.

Din perspectiva apărării împotriva incendiilor, în urma acestor acțiuni de control s-au aplicat 160 de sancțiuni, dintre care 102 avertismente și 58 amenzi în cuantum de 92.500 lei, iar din punct de vedere al protecției civile s-au aplicat cinci sancțiuni, toate fiind avertismente.

Pe timpul verificărilor, în paralel, la unitățile din turism s-au desfășurat și 120 de activități de informare preventivă și conștientizare a cetățenilor în cadrul campaniei "Vacanță în siguranță".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5811 secunde