Amenzi de jumătate de milion de lei pentru braconierii piscicoli

136
Amenzi  de jumătate  de milion de lei pentru braconierii piscicoli - amenzidejumatatemilioneuro-1419170805.jpg

Articole de la același autor

Braconajul piscicol este una dintre infracțiunile care a ridicat probleme autorităților române, și în anul 2014. La sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții Poliției Române, mai precis cei de la Direcția de Poliție Transporturi și Direcția de Ordine Publică, s-au întâlnit cu cei ai Autorității Navale Române, ai Autorității Naționale a Vămilor, Gărzii Naționale de Mediu, Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură și ai Administrației Naționale "Apele Române" s-au întâlnit pentru a analiza activitățile desfășurate anul acesta și rezultatele obținute pe linia pescuitului ilegal.

Astfel, în cursul anului 2014, au fost efectuate peste o mie de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate peste 1.600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 500.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate peste 1.300 de kilograme de pește, peste o mie de unelte de pescuit, opt ambarcațiuni și două mașini folosite la săvârșirea infracțiunilor.

La finalul întâlnirii, polițiștii de la Transporturi au subliniat oportunitatea realizării unei campanii de conștientizare a oamenilor în privința prevenirii și combaterii braconajului piscicol și a altor fapte antisociale din domeniul transporturilor navale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2407 secunde