ANAF a închis două cluburi din stațiunea Mamaia

1277
ANAF a închis  două cluburi din stațiunea Mamaia - anaf-1462203841.jpg
După ce, anul trecut, inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală au descins în mai multe cluburi de pe malul mării, controlând "la sânge" activitatea acestora, situația se repetă și în acest an.

Week-end-ul trecut, cluburile Ego și Le Gaga și-au tras obloanele, deși aveau programate concerte și adevărate show-uri pentru turiști. Inspectorii ANAF au întreprins mai multe controale nocturne, sesizând mai multe nereguli privind utilizarea caselor de marcat electronice fiscale.

Pe pagina de facebook a clubului Le Gaga a fost postat următorul mesaj, pe data de 1 mai: "A fost un week-end fantastic, vă mulțumim pentru toată distracția de care am avut parte. Clubul va fi închis în această seară, dar ne vom reîntâlni curând, cu petreceri incredibile programate în această vara".

De asemenea, reprezentanții Ego și-au cerut scuze clienților pentru închiderea clubului: "Dragi prieteni, în această seară va fi anulat evenimentul programat și clubul va fi închis. Ne cerem scuze pentru inconveniența creată și sperăm să ne revedem curând". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4863 secunde