Concurs Angajatul SRI cercetat pentru tentativă de tâlhărie va fi evaluat social

335

Articole de la același autor

Judecătoria Constanța a mai audiat un martor în procesul bărbatului care a intrat cu un pistol într-o casă de schimb valutar și a amenințat casiera ca să-i dea toți banii din sertar.
Iulian Gherasim, de 30 de ani, era angajat ca maistru militar în cadrul Serviciului Român de Informații (SRI) - Biroul Teritorial Tulcea și a fost trimis în judecată sub acuzația de tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Martorul audiat a declarat că se afla în zona în care s-a produs incidentul și a auzit, la un moment dat, pe cineva strigând "stai, stai".
Un nou termen în proces a fost stabilit pentru 4 iunie, dată până la care se va efectua un referat de evaluare socială pentru Gherasim.
Potrivit rechizitoriului, în cursul zilei de 12 februarie, angajata unei case de schimb valutar din Constanța a fost amenințată cu pistolul de un individ, care a pătruns în agenție și i-a cerut să-i dea toți banii din încasări.
Deși agresorul avea pistolul îndreptat spre ea, femeia nu s-a pierdut cu firea și a acționat butonul de panică.
În câteva secunde, un echipaj al unei firme de pază a sosit la fața locului reușind să-l captureze pe atacator împreună cu polițiștii.
Inițial, individul a opus rezistență refuzând să predea pistolul cu aer comprimat pe care îl avea în mână, însă în cele din urmă a fost imobilizat de polițiști.
După aceea a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale, deoarece în timpul luptei cu oamenii legii se lovise la cap.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8335 secunde