ANITP organizează campanii de combatere a traficului de persoane

278
Campania "Bucură-te de vară în siguranță...departe de traficanții de persoane!" se derulează  pe litoralul românesc în această perioadă.

În cadrul campaniei, reprezentanții instituțiilor desfășoară o serie de activități de prevenire, atât în taberele școlare de pe litoralul Mării Negre, cât și în stațiunile turistice de pe raza județului Constanța. 

Mâine, 30 august 2012, între orele 10.30-11.30, reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și ai Institutului pentru Cercetarea și Prevenirea Criminalității organizează o activitate de prevenire a traficului de persoane în Tabara Delfinul din Năvodari.

Aici se vor purta discuții cu elevii sosiți în vacanță din întreaga țară, precum și cu profesorii lor însoțitori. Aceștia vor fi informați cu privire la  factorii de risc ce pot conduce la o situație de trafic de persoane, principalele metode de recrutare a tinerelor victime, profilul traficanților, precum și sfaturi utile pentru prevenirea acestui fenomen. De asemenea, vor fi prezentate recomandări cu privire la prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6158 secunde