Antena 3, probleme cu legea? A început urmărirea penală împotriva televiziunii

102

Articole recomandate

Societatea comercială Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la șantaj, în dosarul în care sunt cercetați Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group și SC Intact Publishing SRL, a anunțat, joi, Direcția Națională Anticorupție (DNA). Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat, după audierile de la DNA, că a fost audiat în calitate de martor, în dosarul în care Sorin Alexandrescu e acuzat de șantaj și și-a exprimat convingerea că acuzațiile de complicitate la șantaj aduse postului pe care îl conduce sunt nefondate.

"Sunt doi procurori care pun tot felul de întrebări, încercând să vadă ce legături există între Antena TV, Antena 3, care e organizarea, organi-grama, nimic spectaculos, în acest caz nu avem niciun fel de legătură, ei trebuie să investigheze, dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Convin-gerea mea fermă e că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz", a punctat Mihai Gâdea.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a venit, ieri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a da declarații în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

"Am fost chemat ca martor, să vedem despre ce este vorba, vin și vă povestesc, veți fi aici, fără îndoială", a spus Mihai Gâdea la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2902 secunde