ANUNȚ important despre VIZELE pentru AMERICA!

363
ANUNȚ important despre VIZELE pentru AMERICA! - usaflagstd1-1519905836.jpg
Secția Consulară a Ambasadei SUA din România anunță extinderea programului Drop Box cu categorii suplimentare de viză, scrie capital.ro


Potrivit sursei citate, acest program permite anumitor solicitanți cărora li s-au eliberat anterior vize să le reînnoiască fără să se prezinte la un nou interviu.

Programul Drop Box se aplică acum următoarelor categorii de viză: B1, B1 /B2, C1, C1 / D, E2, F1, F2, H4, I1, J2, O1, O2, O3, P4 și R2. (J * Nu se aplică programului Summer Work Travel).

Solicitanții care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze http://www.ustraveldocs.com/ro, pagina 'Reînnoire viză', pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Site-ul dedicat programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru programul extins de reînnoire a vizelor, Drop Box. Solicitanții eligibili vor trebui să tipărească pagina de confirmare Drop Box și să depună documentele necesare la unul dintre birourile TNT din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil și cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente tip pașaport, chitanța pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Drop Box și documentele corespunzătoare în funcție de categoria de viză solicitată.

Ambasada SUA subliniază că acest program nu garantează eliberarea vizelor. În plus, consulatul poate cere solicitanților să se prezinte la interviu în anumite cazuri.

'Oricât de mult ne bucurăm să întâlnim solicitanții de viză la interviu, dorim să vă ajutăm să evitați efortul de a vă prezenta la Ambasadă, dacă nu este absolut necesar. În acest scop, programul 'Drop Box' este simplu și rapid', susține Katherine Estes, consul general al SUA în România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0314 secunde