Apel la 112, mai puțin obișnuit, din partea unui adolescent fugit de acasă

311
Apel la 112, mai puțin obișnuit, din partea unui adolescent fugit de acasă - depresiegeneric-1543325635.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 16 ani a fugit de acasă dintr-o comună din Vaslui și a sunat la 112 să anunțe că s-a rătăcit. Acum, copilul este căutat de polițiști și pompieri. Băiatul se certase cu părinții și a hotărât să plece de acasă, însă nu a mai cunoscut drumul și a cerut ajutor, scrie libertatea.ro


Copilul din comuna vasluiană Băcești este căutat de mai multe ore, într-o pădure din zonă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, băiatul ar fi avut o dispută cu familia și a fugit de acasă, relatează Agerpres. 



"Adolescentul a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcit. Sunt efectuate căutări la care participă polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și un pădurar din zonă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, citat de libertatea.ro.


Pompierii intervin cu o autospecială de căutare-salvare și o șenilată. La misiune participă, de asemenea, reprezentanți ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență din zonă, precizează ISU Vaslui. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9479 secunde