APEL UMANITAR. "Ajutați să-l ducem pe Florin pe ultimul drum, acasă…"

1257
APEL UMANITAR.
Prietenii bărbatului care s-a înecat în Marea Neagră, în stațiunea Vama Veche, în urmă cu câteva zile, au lansat un apel către comunitate pentru a strânge bani, pentru ca trupul neînsuflețit să fie transportat în localitatea de domiciliu. 


Marți, 4 august, salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în Vama Veche, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani dispăruse în apă. La căutări au participat mai multe echipaje, inclusiv cu o ambarcațiune de la Punctul de salvare acvatic Mangalia, dar fără succes. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit abia a doua zi. 


"Florin Roșu a dispărut după ce a intrat în mare pe 4 august, în Vama Veche. A fost găsit pe 5 august și acum are nevoie de ajutorul nostru să fie dus pe ultimul drum, acasă… Din păcate, nu are familie care să ajute fizic sau financiar în situația aceasta. Există un singur unchi din Bacău, care e bătrân și derutat și are nevoie de ajutorul nostru. Puteți face donații aici: 


RO25INGB0000999900007348, pe numele Roșu Constantin ING Bank Bacău", se arata în mesajul lansat în mediul online de prietenii tânărului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8008 secunde