Video APEL UMANITAR! O polițistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3

1133
APEL UMANITAR! O polițistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3 - untitled-1545818656.jpg

Articole recomandate

Polițiștul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț umanitar prin care își roagă prietenii virtuali să îi ajute colega. Georgiana Bălan, care lucrează la Serviciul de Investigații Criminale, a fost diagnosticată cu cancer și peste o lună urmează să nască.

Georgiana are 30 de ani și este absolventă a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Tânăra lucrează la Serviciul Investigații Criminale și este însărcinată în opt luni. Polițista urmează să devină mamă în februarie 2019. După o analiză de rutină, Georgiana a fost diagnosticată, în noiembrie, cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele)

"Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniță care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naștere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 și costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile). Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final. Dacă nu strângem suma respectivă pentru tratament, îi este frică că nu va putea să își vadă băiețelul crescând, să îl strângă la piept și să fie lângă el când va face primii pași sau să-l audă zicând cuvantul mama", este mesajul postat pe Facebook de soțul Georgianei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0155 secunde