Apel umanitar pentru un militar din Murfatlar. Luptă cu o boală grea, în prag de a deveni tată!

5702
Apel umanitar pentru un militar din Murfatlar. Luptă cu o boală grea, în prag de a deveni tată! - ajutorumanitar2-1632851969.jpg

Articole de la același autor

Un militar din Murfatlar are nevoie de sprijinul semenilor. Viața a luat o întorsătură neplăcută pentru soldatul Alexandru Lungu, de la Batalionul 912 Tancuri „Scythia Minor” din Murfatlar, care în urmă cu trei luni a fost diagnosticat cu o tumoare ulcero-distructivă la nivelul cavității bucale. După mai multe complicații și trei intervenții chirurgicale, noul diagnostic primit a fost tumoare malignă a oaselor maxilo-faciale cu o dezvoltare destul de accelerată. La doar 26 de ani, militarul a suferit deja trei intervenții chirurgicale în urma cărora dantura i-a fost înlocuită cu o proteză și urmează să fie supus la încă două intervenții de acest gen, dintre care una de reconstrucție a maxilarului.

În luna noiembrie, soldatul Alexandru Lungu urmează să devină tatăl unei fetițe, iar militarii din Batalionul 912 Tancuri fac un apel către toți cei care pot să-l sprijine pentru a lupta cu boala grea. Cei care pot să ajute financiar pot dona în contul: IBAN: RO12BTRLRONCRT0578272701, deschis pe numele Alexandru Mihăiță Lungu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde