Apel urgent pentru găsirea acestui băiat, dispărut de cinci zile în condiții bizare

3051
Apel urgent pentru găsirea acestui băiat, dispărut de cinci zile în condiții bizare - img1-1574755627.jpg
Dorin Marcu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Lehliu Gară, județul Călărași, a dispărut în condiții bizare, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, un Citroen C3 cu numerele AR-77-RAL. Familia face un apel la populație pentru a-l găsi pe băiat, temându-se să nu i se fi întâmplat ceva.


Băiatul a plecat de la locuința unui prieten în noaptea de 21 noiembrie, după ce s-ar fi certat la telefon cu iubita sa. Tânăra ar fi folosit un limbaj care l-a deranjat pe Dorin, acesta atrăgându-i atenția că nu e ok să vorbească așa, apoi ar fi început să se certe, după care tânărul a plecat cu mașina.


Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul înaintea dispariției, informează calarasipress.ro.


Potrivit presei locale, tânărul a plecat din casa amicului după ce a avut o discuție aprinsă la telefon cu iubita lui, care se afla în internatul unui liceu din municipiul Călărași. Potrivit lui Marian Marcu, fratele băiatului dispărut, între cei doi a apărut un conflict din cauza unor cuvinte vulgare folosite de iubita lui. Băiatul nu ar fi fost de acord cu un astfel de limbaj și de aici ar fi pornit cearta.


Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariția fiind anunțată de tatăl său, în ziua următoare. Mai multe echipe de oameni din localitate, rude, prieteni și cunoscuți au pornit în căutarea tânărului, fiind verificate zonele din apropierea localității Dor Mărunt, dar și drumul de legătură dintre Dragoș Vodă și Cuza Vodă, fără rezultat.

Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași, scrie observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.067 secunde