Aproape 4.000 de pachete de țigări, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

331
Aproape 4.000 de pachete de țigări, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni - tigarivama-1510580035.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din cadrul Gărzii de Coastă, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanului bulgar S.M, în vârstă de 40 de ani.

În baza unor activități informativ-operative, polițiștii de frontieră împreună cu reprezentanți ai Agenția Națională de Administrare Fiscală – Antifraudă, cât și cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care au descoperit în interiorul acestuia, în portbagaj și în spațiul roții de rezervă, 79.980 de țigarete (3.999 pachete) marca "Compliment Blue" fără marcaje fiscale, de proveniență Duty Free.

Bărbatul a declarat că nu știa despre existența țigărilor din autoturism și că se deplasa în localitatea Mangalia pentru a achiziționa diferite piese auto. Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1734 secunde