Concurs Aproximativ 1,5 kilograme de aur, confiscate de la două persoane care veneau din Turcia

334
Aproximativ 1,5 kilograme de aur, confiscate de la două persoane care veneau din Turcia - d2ac71782272659e7171150d20d59158.jpg

Articole de la același autor

Două persoane s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă, după ce au fost prinse că au introdus în țară aproximativ 1,5 kilograme de aur.
În cursul zilei de joi, în jurul orei 19,00, lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au oprit în trafic un autoturism Mercedes, care se deplasa prin localitatea Vama Veche. La volanul mașinii se afla cetățeanul turc, rezident în Galați, Niyazi Kamer, în vârstă de 51 de ani. Alături de el călătorea Simona Iancu, de 36 de ani, din Constanța.
În urma controlului efectuat asupra bagajelor și a mașinii, au fost găsite trei pachete ascunse sub scaunul șoferului și al pasagerei, confecționate din carton și ambalate cu scotch, care conțineau bijuterii din aur în greutate de aproximativ 1,5 kilograme.
Din verificări s-a stabilit că cei doi s-au deplasat la Istanbul, de unde au cumpărat cantitatea de aur sub formă de bijuterii, având puritatea de 14 K, cu suma de aproximativ 19.000 de euro. Ulterior, urma ca podoabele să fie vândute la magazinul pe care îl deține tânăra.
Potrivit anchetatorilor, pentru că nu aveau documente de proveniență, după cumpărarea bijuteriilor, le-au ambalat în cutii și le-au ascuns, reușind să treacă, în mod fraudulos, granițele Turciei, Bulgariei și României, fără a le declara la vamă.
Pe cale de consecință, oamenii legii le-au întocmit dosar penal, cei doi fiind acuzați de contrabandă, iar bijuteriile au fost confiscate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : DJ Ball este mulțumit cu pedeapsa primită
Pagina a fost generata in 1.7722 secunde