ARESTĂRI în dosarul plasatorilor DOLARI FALȘI pe piața din Constanța

748
ARESTĂRI în dosarul plasatorilor DOLARI FALȘI pe piața din Constanța - arestaridolarifalsi-1422711459.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT Constanța au dus în fața magistraților de la Tribunalul Constanța 15 persoane acuzate de contrabandă de țigări și punere în circulație de valută falsificată. Potrivit anchetatorilor, suspecții sunt acuzați că au introdus în țară 20.000 de dolari în bancnote de 100 de dolari, falsificați, pe care i-au pus în circulație în întreaga țară, inclusiv în Constanța. Suspecții acționau cu precădere în sud-vestul țării, venind la Constanța special pentru a plasa valuta falsificată.

În urma analizării probelor prezentate, magistrații constănțeni au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Constantin Afrenie, zis "Cristi", din Dolj, Slavoliub Truichici, zis "Ceave", din Caraș Severin, Samir Marius Neagoe, zis Marcel, din Dolj, Constantin Ciorgan, zis Costi, din Vâlcea, Ion Ninel Scafeși, din Mehedinți, și Constantin Daniel Panduru, din Mehedinți.

În schimb, suspecții Alexandru Hondorocu, Ion Chiriță, Geanina Corina Hoza, Petre Țapelea, Dan Vătuiu, Claudiu Dragoș Vătuiu, Alin Cosmin Pîrvănuș, Cătălin Daniel Pîrvănuș și Denis Rori Cărăgioiu vor fi anchetați în libertate.

Decizia nu este definitivă, poate fi contestată la instanța superioară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Ce se mai fură prin satele constănțene
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Proxenet constănțean trimis la închisoare
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Adriean Videanu, ARESTAT pentru 30 de zile
Pagina a fost generata in 1.2995 secunde