Arestat după ce a furat banii unui bătrân și i-a jucat la cazino

229
Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis, ieri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele unui tânăr care a tâlhărit un bătrân pe care l-a lăsat fără banii de înmormântare.
Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de 25 august, Gheorghe Saliu, de 81 de ani, se afla în curtea casei sale, moment în care a văzut cum un tânăr iese din locuința sa și o rupe la fugă.
Ajuns în casă, el a observat mai multe lucruri răvășite precum și lipsa sumei de 4.600 de lei, bani pe care îi economisise de-a lungul mai multor luni.
Imediat, bătrânul a pus mâna pe telefon și a anunțat polițiștii Secției 2.
Ajunși la fața locului, el a spus oamenilor legii că tânărul, pe care l-a văzut ieșind din casa lui, este un băiat pe care-l știe din cartier și a dat toate detaliile necesare.
La scurt timp, polițiștii au stabilit că suspect de comiterea faptei este Umit Salim, de 20 de ani, din Constanța, care nu a fost găsit la domiciliu.
Totuși, el a fost depistat în incinta unui cazino din Constanța, unde juca banii furați. Din totalul prejudiciului a fost recuperată suma de 210 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9199 secunde