Arestat în lipsă pentru că și-a înjunghiat fiul

241
Mihai Franț, de 42 de ani, a fost arestat în lipsă de magistrații de la Tribunalul Constanța pentru tentativă de omor calificat. În prezent, bărbatul este căutat de polițiști, el sustrăgându-se cercetărilor.
Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, la data de 12 aprilie 2010, Franț a venit beat acasă, unde s-a certat cu concubina fiului său, pe motiv că nu a făcut de mâncare. Între cei doi a intrervenit băiatul, Daniel Marin Iancu, de 25 de ani, care, într-un acces de furie, i-a dat două palme tatălui său. În acel moment, Franț a văzut roșu înaintea ochilor, s-a dus glonț la bucătărie, a luat un cuțit și și-a lovit fiul cu patimă. Totul s-a petrecut într-un imobil în care locuiesc cele două familii, din cartierul "Țiganilor pletoși", din Cuza Vodă.
Rudele au chemat imediat Ambulanța și Poliția. Ajuns pe patul de spital, medicii au constatat că rana suferită de Iancu, în zona pneumotoraxului stâng, i-a pus viața în pericol.
Prin urmare, încadrarea juridică nu putea fi alta decât tentativă de omor calificat, deși procurorii spun că, la câteva zile, fiul a vrut să-și retragă plângerea, lucru imposibil însă în astfel de situații.
În prezent, Mihai Franț este căutat de polițiști, pentru a putea fi pus în executare mandatul de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0221 secunde