Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 7106 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Arestați la domiciliu, după ce au spart mai multe mașini

Arestați la domiciliu, după ce au spart mai multe mașini

215
1
Arestați la domiciliu, după ce au spart mai multe mașini - arestatila-1475600724.jpg
Doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 34 de ani, au fost arestați la domiciliu până la data de 2 noiembrie, după ce au fost acu-zați că ar fi spart mai multe autoturisme pe raza municipiului Constanța. 


Anton Petcu, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, este bănuit că, în luna decembrie a anului 2015, a furat o bicicletă din scara unui bloc, iar în vara acestui an, a sustras mai multe bunuri din două autoturisme. 


Un alt bărbat, Darviș Taifun, în vârstă de 34 de ani, a fost prins de polițiști la câteva ore după ce ar fi spart geamul unui auto-turism Volvo, în cartierul Faleză Nord, și ar fi furat o poșetă de damă. 


Inițial, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță și introduși în CRAP Constanța.


Comentează știrea

Iulian gheorghe
5 octombrie 2016
Arestați la domiciliu...

In data de 08.09.2015 mi s-a spart si mie masina pe strada Traian din Techirghiol de catre doi indivizi din care unul brunet si cu mustata si care aveau un Renault Megane de culoare verde. Au fost luate amprente de catre Politia din Techirghiol. Mi s-au furat toate documentele de Romania si Italia si o suma de peste 400lei.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Leonard Doroftei, dus cu mandat la Parchet
Pagina a fost generata in 1.3901 secunde