Arma furată de la jandarmeriță în timpul protestului din 10 august a fost folosită

300
Arma furată de la jandarmeriță în timpul protestului din 10 august a fost folosită - jarnarmpistolfurat-1534855388.jpg

Articole recomandate

Arma furată de la jandarmeriță în timpul protestului din 10 august a fost folosită, a anunțat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. Aceast a precizat că pistolul a fost găsit luni, pe un câmp din apropierea localității Petrăchioaia, județul Ilfov. 


Polițiștii au recuperat, luni, pistolul sustras pe 10 august, în timpul protestelor din Piața Victoriei, de la femeia jandarm care a ajuns la spital după ce a fost agresată de mai mulți manifestanți.


Arma a fost găsită pe câmp în zona comunei Petrăchioaia din județul Ilfov. Este vorba despre un pistol Carpați, de 7,65 mm, încărcată în momentul sustragerii.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a explicat că bărbatul arestat pentru că a furat arma jandarmeriței în Piața Victoriei este cel care i-a condus pe polițiști la locul unde o îngropase. Bărbatul a tras două focuri cu această armă, pe un teren viran, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.


"Inculpatul i-a condus pe anchetatori și a fost depistată arma sustrasă. Se afla îngropată la marginea unei bălți de pescuit de pe raza comunei Petrăchioaia, județul Ilfov. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. De asemenea, au fost găsite patru tuburi cartuș neutilizate. Bărbatul ne-a condus și la locul în care a executat în aer, pe un teren viran, două focuri de armă, unul dintre tuburi fiind găsit. Bărbatul nu are o motivare pentru modul în care s-a manifestat", a completat Sarca.


Potrivit unui comunicat, pistolul furat de la femeia jandarm fost găsit în zona localității Petrăchioaia, din județul Ilfov.


"Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: În urma actelor de urmărire penală continue desfășurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, a fost recuperat pe raza județului Ilfov, în urmă cu puțin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestației din Piața Victoriei, București", se arată în comunicat.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3876 secunde