Armata Română a tras linie pentru 2012

199
1
Armata României a desfășurat, ieri, o autoevaluare pentru anul 2012, în prezența președintelui Traian Băsescu, premierului Victor Ponta și a altor reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României. 

"În anul 2012, Armata României a acționat în folosul populației civile la aproximativ 900 de intervenții, care au însumat un efectiv de peste 9.000 de militari și 1.300 de mijloace tehnice", a spus Ștefan Dănilă, șeful Statului Major General. 

"Consider că anul 2013 este unul de referință. Acum, pentru prima dată după cinci ani de scăderi consecutive, bugetul apărării este mai mare cu 14 la sută față de cel din anul precedent. La cheltuielile de capital sunt repartizate peste 700 de milioane de lei și ne dorim ca, anual, să avem o creștere cu 0,3 la sută din PIB la bugetul MApN", a declarat Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa. 

Comentează știrea

militaru
26 februarie 2013
realizari marete

Toate aceste binefaceri guvernamentale de care se bucura armata,se datoreaza generalisimului Oprea comandantul UNPR ,bodigardul lui Ponta-copy care s-a simtit mai mult decat onorat sa-l aiba alaturi la bilantul MAPN prietenul sindicalistilor lui Dogaru.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Contrabandă cu bijuterii din aur
Pagina a fost generata in 2.311 secunde