Arme de vânătoare reținute în vamă

314
Lucrătorii vamali constănțeni au descoperit și reținut cosmetice și mingii contrafăcute, în valoare de aproximativ 81. 000 euro, în două containere sosite din China pentru două societăți comerciale cu sediul în București.
În urma controlului vamal, au fost descoperite 700 seturi cosmetice formate din ape de toaletă și roll-on, inscripționate Carolina Herrera 212 MEN, în valoare de 38.000 euro, 280 seturi cosmetice HUGO BOSS, în valoare de 13. 000 euro, precum și 750 mingii Barcelona, în valoare de 30. 000 euro, mărfuri bănuite a fi contrafăcute.
Dacă ar fi fost comercializate pe piață, la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 81. 000 euro.
Acestea au fost reținute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Totodată, au mai fost descoperite și două arme de vânătoare, 171 de saci de lemn și 42 de sticle de vin. Acestea au fost găsite într-un container sosit din Africa de Sud pentru o persoană fizică din județul Timiș. Valoarea aproximativă a bunurilor este de 6. 000 lei și, conform legislației vamale în vigoare, acestea au fost confiscate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6179 secunde