Articole în valoare de aproximativ 110 500 euro, reținute de inspectorii vamali

85
Articole în valoare de aproximativ 110 500 euro, reținute de inspectorii vamali - articoleinval-1401709628.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanța Sud, acționând în baza analizei de risc, au controlat amănunțit două containere sosite din China pentru o societate cu sediul în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

Ca urmare a acestui control, inspectorii au reținut diverse articole (2.000 de bucăți echipamente protecție - genunchiere, palmare, 1.000 de bucăți de centuri pentru spate, 2.400 de bucăți de pantaloni pentru slăbit și 210 de bucăți de jucării din plastic) susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor Dr'x Levines, California Beauty, Planes, Cars, cu o valoare de piață a bunurilor originale de aproximativ 110. 000 euro.

Autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Totodată, în urma controlului fizic efectuat, inspectorii vamali au reținut în vederea confiscării și mărfuri nedeclarate, constând în jucării din plastic (seturi înfrumusețare și pescuit), în valoare totală de aproximativ 500 euro, sancționând societatea importatoare cu amendă contravențională în cuantum de 3.000 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Mai 2014
Stire din Eveniment : "Captură" serioasă la Agigea
Pagina a fost generata in 0.534 secunde