Articole sportive contrafăcute descoperite în Portul Constanța

224

Articole de la același autor

Peste 1.300 de perechi de încălțăminte și articole îmbrăcăminte sport, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite de polițiști și inspectori vamali, într-un container sosit în portul Constanța Sud Agigea, din China.

Ieri, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, au efectuat un control asupra mărfii existente într-un container depozitat în incinta portului Constanța Sud Agigea, având ca destinatar o societate comercială din București, încărcat cu 257 colete ce conțineau articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, din China.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că în interior se aflau 1.380 perechi încălțăminte și articole îmbrăcăminte sport, ce purtau însemnele unor mărci protejate, în valoare totală de peste 280.000 de lei.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârșirea faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6763 secunde