Asasinul a fost prins / Detalii șocante despre decapitarea călugărului Artiom

4911
Asasinul a fost prins / Detalii șocante despre decapitarea călugărului Artiom - 4-1322033835.jpg
Noaptea trecută polițiștii constănțeni au reținut un suspect în cazul călugărului găsit decapitat la marginea comunei Ghindărești. Suspectul se numește Simion Ivan, are 50 de ani și, potrivit polițiștilor, acesta a recunoscut că este autorul odioasei crime.

Simion Ivan a fost reținut de oamenii legii după ce aceștia au găsit în gospodăria sa dovezi suficient de solide pentru a-l incrimina.

Suspectul a fost reținut pentru audieri, iar în timpul anchetei el le-a povestit polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, după care, călăgărul, amețit de aburii alcoolului i-ar fi făcut avansuri sexuale. Ivan și-a ieșit din fire, moment în care l-a lovit pe fostul monah de mai multe ori în cap cu un ciocan. Pentru decapitarea cadavrului, suspectul susține că a folosit, pe rând, un cuțit și o cazma, obiecte identificate de polițiști în gospodăria sa.

La această oră, Simion Ivan se află depus în arestul IPJ Constanța, urmând ca astăzi el să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8038 secunde