Așezământul pentru copii abandonați vine în sprijinul persoanelor carantinate

327

Articole de la același autor

Preotul paroh al Bisericii "Sfântul Mina" din Constanța, Claudiu Banu, a declarat că așezământul pentru copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol va fi pus la dispoziția, în funcție de timpul de finalizare, persoanelor carantinate, în cazul în care nu vor mai exista locuri în spațiile deja amenajate.

"Fac următoarele precizări, finalizarea exterioară o pun în plan secund, finisajele interioare sunt aproape de final, iar mobilierul este în lucru pentru tot spațiul, saltelele pentru paturi sunt comandate, corpurile de iluminat urmează a fi montate după ultima mână de var. Din discuțiile cu constructorul, în aproximativ trei săptămâni, interiorul este gata, asta desigur în măsura plăților către constructor și furnizorii de materiale.

De asemenea, menționez faptul că suma necesară pentru a finaliza acest așezământ este de 50.000 euro, acesta având nouă garsoniere și trei apartamente cu două camere, fiecare cu baie proprie, respectându-se izolarea necesară în cazul de față. Consider că prioritate în acest moment este să trecem cu bine peste această criză, de aceea se pare că așezământul social devine util înainte chiar de a fi inaugurat și pus la dispoziția copiilor abandonați și mamelor aflate în dificultate.

Vă rog să fiți alături, să fim uniți în sprijinul semenilor noștri. Dacă veți considera că doriți ca în cel mai scurt timp să venim în ajutorul celor afectați de Covid-19, vă rog să mă contactați. Împreună, uniți, putem face minuni", este îndemnul preotului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3253 secunde