Asistenta filmată în timp ce brusca un bebeluș, dată afară și cercetată penal

443
Asistenta filmată în timp ce brusca un bebeluș, dată afară și cercetată penal - asistentabruscheazabebelus141312-1532464397.jpg

Articole recomandate

Un bebeluș abandonat în spital a fost bruscat de asistenta medicală care îl hrănea. Scena a fost filmată de părintele unui alt copil internat în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și postată pe Facebook. Conducerea spitalului a dat-o afară pe asistentă, care acumeste cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

UPDATE Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a dispus încetarea contractului de muncă al asistentei fimate de mama unui pacient în timp ce brusca un bebeluș, decizia fiind luată de managerul unității medicale la propunerea comisiei de disciplină care a anchetat cazul, anunță spitalul într-un comunicat remis presei marți seară.

"În urma incidentului, mediatizat prin rețeaua de socializare Facebook și preluat de presă, s-a convocat de urgență Comisia de Disciplină a SJUT, care, după audieri și dezbateri, a propus încetarea disciplinară a raportului de muncă. Managerul instituției a luat act de decizia Comisiei și a dispus în consecință încetarea contractului de muncă", se arată într-un comunicat dat publicității de Spitalul Județean de Uregnță din Târgoviște marți seară, la câteva ore după apariția imaginilor în care se vede cum un cadru medical trântește un bebeluș în timp ce îl hrănește cu un biberon.

Angajata concediată lucra ca asistent medical la Secția de pediatrie a spitalului de doi ani.

Asistenta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Femeia a fost audiată marți timp de peste o oră de către polițiști.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații criminale din cadrul poliției județene Dâmbovița au deschis un dosar penal și o cercetează în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7748 secunde