Asistență juridică pentru șoferii români care ajung în Bulgaria

460

Începând de azi, Asociația Șoferilor și a Drepturilor acestora din România ( ASDR) pune la dispoziția conducătorilor un nou serviciu: asistență juridică pentru cei care sunt opriți de poliția rutieră pe teritoriul  Bulgariei.
Numărul turiștilor români care vizitează Bulgaria este în continuă creștere, iar majoritatea preferă să meargă cu propriul autoturism. În cazul unei întâlniri neplăcute cu polițiștii bulgari, cabinetul de avocatură, din țara vecină, partener ASDR, preia cazul șoferului și face demersurile necesare pentru a rezolva problema, asigurându-se că sunt respectate drepturile șoferului și că nu se iau măsuri abuzive împotriva acestuia.
Serviciile ASDR în Bulgaria includ asistența juridică pentru următoarele probleme: contestație proces verbal de contravenție, reținere permis, reținere certificat înmatriculare, alte probleme ce țin de Codul Rutier din Bulgaria.
De asemenea, Asociația Șoferilor și a Drepturilor acestora din România anunță câștigarea primelor procese pentru recuperarea taxei auto, deschise în beneficiul membrilor săi.
Andreea BAJDECHI



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.913 secunde