Așteptarea a luat sfârșit pentru Dan Voiculescu. Ce au decis judecătorii

330
1
Așteptarea a luat sfârșit pentru Dan Voiculescu. Ce au decis judecătorii - voiculescu1-1481703665.jpg

Articole recomandate

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au discutat cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, fost senator, care execută o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA. Judecătorii au decis că Voiculescu nu poate fi eliberat condiționat.

Judecătorul a mai decis că Dan Voiculescu poate depune o nouă cerere de eliberare condiționată peste 9 luni, respectiv pe 24 septembrie 2017.


Decizia nu este definitivă, iar Dan Voiculescu poate face contestație în termen de 3 zile de la comunicare.

Inițial, judecătorii au fixat pentru 17 ianuarie 2017 termenul în acest dosar, însă Dan Voiculescu a depus o cerere pentru ca procesul să se judece mai repede. Cererea sa a fost admisă, iar termenul a fost preschimbat pentru 13 decembrie. Acum, fostul politician poate depune o nouă cerere de eliberare condiționată abia în septembrie 2017.


Comentează știrea

Cetățean
15 decembrie 2016
Rău că ați făcut pact cu johanis kw !

Antena3, mare păcat ați făcut, pentru că ați trădat oamenii care v-au fost telespecta tori fideli, în speran ța că, johanis kw și ai lui acoliți:"guvernul meu","partidul meu", "parlamentul meu","țara mea","Europa mea"," Cioloș al meu","Terra mea",am spus,v-ați pus nădejdea-n minciunile lui johanis kw, că vezi DOAMNE, are să-l elibe reze pe Dan Voiculescu ?! Așa cum "a greșit" Liviu Dragnea când a organizat referndumul pentru demiterea lui băsescu traian, și pes te 8 milioane de oameni,au votat pentru demiterea fostului presedinte,așa și Dan Voiculescu este "vino vat",pentru ce.... ?! Pretexte ale celor din UE și trădătorilor din ROMÂNIA, la care ANTENA 3,le-a făcut campanie electorală gratis,adică "pnl-ului = pdl-ului și usr-ului" care au obți nut cele 20% + 8.8% = 28% procente,într-un cuvânt, ANTENA3, i-a ajutat pe dușmanii lui Dan Voiculescu,pe : băsescu traian + johanis kw, ca să câștige locuri călduțe în parlament pentru patru ani,ca să mai stoarcă seva poporului român! ANTENA3,NU-ȚI DAI SEAMA,CÂT DE MAAAA RE PĂCAT,AI FĂCUT,SPRI JININD DUȘMANII poporu lui român ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0775 secunde