Atentat la sănătate! Soluție de curățare, vândută ca spirt în farmacii din Constanța!

428
Atentat la sănătate! Soluție de curățare, vândută ca spirt în farmacii din Constanța! - spirtpolice-1585752193.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, precum colegii din întreaga țară, desfășoară în această perioadă ample controale privind comercializarea produselor de protecție împotriva COVID 19. Pe de o parte, pentru a se asigura că sunt respectate normele legale de comercializare a acestora, iar pe de altă parte, pentru a proteja populația, având în vedere că în ultima perioadă au apărut numeroși "profitori" care, fără să țină cont că pun în pericol integritatea și viața consumatorilor, vând drept alcool sanitar tot felul de produse cu potențial periculos.

Astfel, în primele zile ale acestei săptămâni, 30 - 31 martie, polițiștii de la Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Transporturi Constanța, sprijiniți de inspectorii Direcției Generale de Administrare a Finanțelor Publice Constanța, au verificat șase puncte de lucru ale unei unități farmaceutice din județul Constanța. În urma controlului au fost găsite 581 de sticle de soluție de curățare, ce erau puse în vânzare drept alcool sanitar. În total, au fost depistați peste 290 de litri de produs contrafăcut.

De asemenea, polițiștii au descoperit 21 de cutii cu mănuși, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afișat prețul de vânzare, dar și 179 de sticle cu lichid dezinfectant, pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate. Este vorba, potrivit oamenilor legii, de o cantitate totală de aproape 90 de litri de dezinfectant.

Drept pentru care, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 57.000 de lei, și au ridicat bunurile în vederea confiscării. Produsele au fost evaluate la peste 13.000 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8709 secunde