Video Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! TRAGEDIE! O avocată și-a aruncat copilul de la etajul 8, apoi s-a sinucis

749
5
Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! TRAGEDIE! O avocată și-a aruncat copilul de la etajul 8, apoi s-a sinucis - 61484948-1444396761.jpg

Articole recomandate

Caz șocant. O femeie și-a aruncat copilul în vârstă de cinci ani de la etajul al optulea al blocului în care locuia. După ce a comis acest gest, mama s-a aruncat și ea în gol. Cei doi au decedat pe loc.


Tragedia a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Crângași din Capitală.

Rudele femeii în vârstă de 35 de ani spun că era depresivă și că suferea în urma relației cu concubinul, tatăl copilului. Femeia locuia cu mama ei, care se afla în apartament la momentul tragediei, scrie b365.ro.

Autoritățile anchetează cazul, iar la fața locului au ajuns și polițiștii de la Criminilistică, scrie realitatea.net


UPDATE - Din motive necunoscute încă, Eugenia C., avocată de profesie, a decis să-și omoare copilul și apoi să se sinucidă, aruncându-se și ea, în gol, de la etajul 8. Și mama, și copilul, au murit pe loc.

Din primele informații, se pare că femeia a recurs la acest gest disperat pentru că fusese părăsită de tatăl copilului, cu care a avut o relație complicată, vecinii povestind despre mai multe scandaluri între cei doi. În vârstă de 35 de ani, ea locuia cu mama sa și nu avea un loc de muncă.

Potrivit anchetatorilor citați de actualnews.ro, femeia a lăsat un bilet de adio în care își cere scuze pentru ceea ce a făcut și spune că nu mai suporta viața grea pe care o ducea fără a-l avea aproape pe cel pe care-l iubea.



Comentează știrea

adevar
9 octombrie 2015
adevar

Romani bolnavi psihici

Popescu
9 octombrie 2015
Lume nebuna

Ce vina a avut copilul? Se putea sinucide ea si sa lase copilul sa traiasca!

Popescule
9 octombrie 2015
sa ti-l lase tie

ca restul suntem satui de copiii "strazii", de parca strada i-a nascut. Saracia lucie si conditiile improprii de viata, mizeria omniprezenta in care ne-au infundat comunistii si apoi urmasii lor in perioada de tranzitie ne-au adus aici. Fara un loc de munca decent, fara bani, fortati sa traiasca cu parintii si sa nu-si permita aproape nimic, fara dreptul la o viata normala, asa sunt cei cu varste intre 30 si 40 de ani din Romania, condamnati de un sistem criminal care inca se perpetueaza, un sistem care-i privilegiaza doar pe securisti si pe urmasii lor.

neamtu
9 octombrie 2015
alegeri comunitatea elena cta

Accesati butonul ARHIVA al ziarului si formati data de 30.09.2015. Comentarii despre alegerile de la Comunitatea Elene din Constanta.

Constanțean
10 octombrie 2015
Si noi ce facem ?

Statul ar trebui să se preocupe serios de familiile monoparentale ca să nu se mai repete asemenea tragedii: subvenționarea asistenței psihologice, locuințe sociale pentru familiile monoparentale si ajutor in găsirea unui loc de muncă corespunzător pregătirii. Depresia nu este o glumă. In scoli ar trebui făcută o educație susținută si pentru familie, nu numai pentru sex protejat. Familiile celor depresivi ar trebui si ei consiliati cum să procedeze cu cei in impas.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu rămâne în arest
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Grav accident de microbuz! DOI MORȚI!
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Bișnițari prinși de jandarmi
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Au ajuns cu mașina în lac
Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Mașină mistuită de flăcări
Pagina a fost generata in 2.0404 secunde