Atenție pe unde circulați! Cum a rămas un șofer cu mașina prinsă în asfalt

1031
2

Articole de la același autor

Fotografia este făcută în Eforie Nord pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona hotelului El Stefanino. Conducătoriii auto care au observat incidentul le recomandă celorlalți șoferi să evite circulația pe acest bulevard pe sensul de mers dinspre Belona către Steaua de Mare.

"În zona s-au făcut modernizări la rețeaua de apă, canalizare sau gaze și cum la noi totul se face de mântuiala, în momentul în care au astupat șanțul nu au mai pus straturile de pământ, piatră, asfalt cum ar trebui sau făcut în grabă și urmarea o vedem cu toții. Dacă mergeți în zonă veți vedea că nu au apucat să termine de asfaltat toată partea care au decopertat-o. E posibil să mai găsim nefericiți în astfel de situații", a scris un alt conducător auto pe pagina Info Trafic Constanța.

Comentează știrea

Geta
20 august 2015
Oportunitate de venit suplimentar

Stim cu totii cat e de greu sa obtinem niste banii in plus pentru micile noastre placeri. Asa ca echipa noastra vine cu un ajutor pentru cei care doresc mai mult. Cautam colaboratori pentru un proiect destinat pietei globale cu castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Gogu
20 august 2015
Parcare lovita de bombardament atomic

Ovidiu Brailoiu este o mare javra puturoasa si hoața care nu face nimic pentru Eforie. Zona in care aduce circul in fiecare an arata ca dupa bombardament atomic. Mintea lui de hot chiar nu vrea sa inteleaga ca acolo masinile parcate stau una peste alta (in special cind vine circul, care ocupă foarte mult spatiu) si nu sunt trasate locurile de parcare. Spre capatul parcarii, exact in mijlocul drumului ( !) exista de mai mult de un an ( !) o canalizare foarte periculoasa care neaparat trebuie ocolită ; este abolut incredibila aceasta forma de nebunie si de sadism ! Toata aceasta parcare reprezinta cea mai desavirsita debandada creata cu buna stiinta de acest impotent intelectual si excroc. Acolo, spre soseaua Constanta-Mangalia, e o zona mare cu spatiu verde SI ERA ABSOLUT NECESAR SA SE EXTINDA PARCAREA IN ACEL SPATIU. Brailoiule, te-ai ingrasat ca un porc dar nesimtirea pe care o ai este cit in cinci porci.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1019 secunde