Atenție pensionari, șoferii au cășunat pe voi!

4990
O șoferiță cu un Matiz a produs, luni seară, un accident de circulație în zona Casei de Cultură, în urma căruia o pensionară a fost rănită ușor.
Potrivit polițiștilor de la rutieră, luni, în jurul orei 19.30, Maria Adam, de 52 de ani, se deplasa la volanul unui Daewoo Matiz dinspre Lăpușneanu spre Nicolae Iorga. Ajunsă la intersecția cu IG Duca, șoferița a vrut să întoarcă mașina, numai că a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Totodată, Matizul a acroșat și o pensionară care se afla pe trotuar în dreptul trecerii de pietoni. Din fericire, bătrâna nu a suferit răni grave, ci s-a ales doar cu câteva zgârieturi.
Un alt accident în care un pensionar s-a trezit cu o mașină peste el s-a produs ieri, tot în Constanța, pe strada Baba Novac.
Polițiștii spun că Ion Mârlăneanu conducea un autoturism Dacia pe Baba Novac, când, ajungând la intersecția cu strada Răsuri, o accidentează pe Gheldaghi Ulvie, de 80 de ani, care a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure. Pensionara a suferit un traumatism de bazin și a rămas internată în spital pentru îngrijiri de specialitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4506 secunde