ATENȚIE ȘOFERI! Razie pe străzile CONSTANȚEI

231
1
ATENȚIE ȘOFERI! Razie pe străzile CONSTANȚEI - raz-1363955183.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au ieșit pe stradă. Împreună cu colegii de la Serviciul Rutier și jandarmii, aceștia au descins în mai multe zone ale municipiului, atât în baruri, în magazine, dar și în unitățile alimentare din preajma unităților de învățământ, dar au organizat și filtre în trafic. 




Experiența le-a dovedit că astfel de acțiuni duc la scăderea infracționalității. În consecință, au fost verificate 23 de locații publice, șase unități școlare și peste 100 de mașini trase pe dreapta. Au fost legitimate aproape 200 de persoane, dintre care 30 au fost duse la sediul Poliției municipiului Constanța pentru verificări. De asemenea, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 de lei, au fost reținute două certificate și două plăcuțe de înmatriculare. 




Comentează știrea

dash
22 martie 2013
Siguranta cetateanului

In Romania siguranta cetateanului e la pamant. Pe teren politistii si jandarmii sunt prea putini ca sa faca fata infractorilor. Pensionarii sunt in pericol noapte de noapte in locuintele lor. Tiganii isi fac de cap, jefuiesc la drumul mare iar justitia ii lasa in libertate. De ce pe vremea comunistilor nu se intimplau atatea nenorociri, jafuri, crime, hotii , etc. ?? Va spun tot eu > stiau de frica securitatii. Astazi le rad in nas politistilor si procurorilor, ba mai mult ii mai si jignesc. Asta e democratie ??!!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Martie 2013
Stire din Eveniment : Hoți din locuințe la 11 ani
Pagina a fost generata in 1.5353 secunde