Au fost ridicate restricțiile de circulație pe Autostrada Soarelui, pe Podul peste brațul Borcea

201
Au fost ridicate restricțiile de circulație pe Autostrada Soarelui, pe Podul peste brațul Borcea - xaufostridicate-1640085680.jpg

Articole de la același autor

Restricțiile de circulație instituite pe Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680, au fost ridicate marți, 21 decembrie, începând cu ora 11.00.

„Până la această data lucrările s-au derulat în conformitate cu graficul de execuție stabilit. Lucrările de reabilitare vor continua în primăvara anului 2022 cu încă o etapă importantă ce se va încheia odată cu începerea sezonului estival, astfel încât în acea perioadă traficul să fie deschis în totalitate pe acest pod. Termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 25 aprilie 2023”, explică reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1596 m conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde