Au fuat 25 de tone de șină de cale ferată

519
Un autotractor cu semiremorcă, încărcat cu aproximativ 25 de tone de șină de cale ferată sustrasă, a fost depistat de polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime. Cei doi ocupanți ai vehiculului s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar întregul prejudiciu a fost predat unității păgubite.
La data de 12 ianuarie a.c., ora 13.15, ofițeri ai Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, i-au depistat, în Portul Constanța Sud, pe Gabriel Boboc, de 32 de ani și Daniel Mustață, de 35 de ani, ambii din Constanța, în timp ce se deplasau cu un autotractor cu semiremorcă, în care transportau aproximativ 25 de tone șină de cale ferată.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șina respectivă a fost furată de pe raza districtului LD 2 (zona CF Palas), iar cu ajutorul unui utilaj au încărcat-o în autotren și semiremorcă.
Cei doi suspecți, folosindu-se de un aviz de însoțire a mărfii, ce prezenta suspiciuni de falsificare, intenționau să o valorifice la un depozit de colectare a deșeurilor feroase din incinta Portului Constanța Sud Agigea.
Prejudiciul, în valoare de 33.600 de lei, a fost recuperat integral și predat unității păgubite, iar autotractorul și semiremorca au fost indisponibilizate.
În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cei doi suspecți în stare de libertate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : "Nu mai aveau bani, erau ruinați!"
Pagina a fost generata in 1.668 secunde