Au furat 47 de animale și au fost prinși de polițiști

247
Au furat 47 de animale și au fost prinși de polițiști - politia-1664974827.jpg
_Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat 5 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat._

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras, în mod repetat, animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline), dar și cereale.

În cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, polițiștii de la transporturi din Constanța au pus în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 47 de animale, precum și 2.700 de kilograme de porumb, susceptibile de a proveni din săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

La activități au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 9 Rurală Topraisar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1969 secunde