Au furat 5.600 de lei și i-au ascuns în pampersul copilului

259
Au furat 5.600 de lei și i-au ascuns în pampersul copilului - wallpaper149006-1352675579.jpg
Sâmbătă dimineață, polițiștii din Gorj au fost sesizați de un bătrân, B.G., de 77 de ani, din satul Tămășești, cu privire la faptul că mai multe persoane i-au furat bani din casă. 


Din spusele polițiștilor gor-jeni, patru indivizi i-au bătut bătrânului la ușă. Aceștia au afirmat că vor să cumpere țuică. Bătrânul s-a dus până în casă, pentru a aduce țuica și un pahar cu care să o deguste, iar cei patru, doi bărbați și două femei, au intrat în urma sa în casă și au reușit să fure dintr-o cameră 5.600 de lei, după care au demarat în trombă cu o mașină gri înmatriculată în străinătate.

Fiul bătrânului a sunat imediat la poliție, care a reușit, cu rapiditate, să constituie filtre pe arterele de circulație din tot județul.

După aproximativ o oră, polițiștii gorjeni au oprit mașina cu care se deplasau hoții. În autoturismul condus de Robert F., de 26 de ani, se aflau și cei patru care au furat din casa bătrânului: Mărioara N., de 44 de ani, Nicolae P., de 45 de ani, Roger P., de 20 de ani, și Mărioara D., de 24 de ani, care ținea în brațe un copil de un an și trei luni, toți din localitatea constănțeană Valu lui Traian.

Percheziționând mașina, oamenii legii au descoperit, într-un pampers, cei 5.600 de lei ai bătrânului. Suma de bani a fost restituită părții vătămate. Cei cinci au fost duși la sediul Poliției municipiului Târgu-Jiu.

"Polițiștii au emis pe numele suspecților Robert F., Ni-colae P., Roger P. și Mărioara N. ordonanțe de reținere pe timp de 24 de ore și i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. A cincea suspectă, Mărioara D., a fost internată într-un centru medical, având și un minor de un an și trei luni. Suspecții vor fi pre-zentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul principal Ionuț Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru furt de… tauri!
Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru furt de…tauri!
Pagina a fost generata in 0.5444 secunde