Au furat bijuterii de mii de euro printr-o metodă inedită!

671
Au furat bijuterii de mii de euro printr-o metodă inedită! - ddd-1580736486.jpg

Articole recomandate

Două românce de 43 și 22 de ani au fost arestate la Pamplona, în Spania, după ce au furat bijuterii de peste 10.000 de euro printr-o metodă care i-a surprins până și pe anchetatorii spanioli, relatează Digi 24. Mai multe persoane în vârstă au fost victimele celor două femei din România care au acționat prin metoda "îmbrățișarea", potrivit abc.es.

Cele două femei au fost descoperite săptămâna trecută, în urma unei plângeri depuse de un pensionar. Acesta a spus că a fost abordat de o femeie în momentul în care intra cu mașina în garaj. Aceasta i-a cerut niște mărunțiș și, după ce l-a luat, a încercat să-l îmbrățișeze în semn de "mulțumire", întrând cu jumătate din corp prin fereastra șoferului. Luat prin surprindere, bărbatul nu și-a dat seama că a rămas fără ceasul de la încheietura mâinii.

O anchetă fusese declanșată după ce mai multe plângeri care reclamau același sistem de operare fuseseră depuse la diferite unități de poliție. Toate victimele au spus că le-au fost furate ceasuri scumpe și bijuterii după ce femeile au încercat să le îmbrățișeze. Anchetatorii au stabilit că cele două femei au folosit diverse pretexte de a se apropia de victime: în unele cazuri au pretins că sunt cunoștințe vechi sau că sunt prietene cu copiii victimelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde