Au furat cheile unui coleg de clasă și i-au golit locuința de bani! Mama victimei, alertă la Poliție

1601
Au furat cheile unui coleg de clasă și i-au golit locuința de bani! Mama victimei, alertă la Poliție - hotminor1535956803-1550059518.jpg
Trei adolescenți, cu vârste între 14 și 17 ani, sunt cercetați de polițiștii din Capitală după ce unul dintre ei i-ar fi furat unui coleg de clasă cheile de la locuință, iar apoi, împreună cu ceilalți doi, a intrat în apartamentul respectiv. Cei trei ar fi sustras, dintr-o cameră, suma de 47.000 de lei.


Polițiști de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți că au comis un furt în Sectorul 3.


Astfel, Secția 12 Poliție a fost sesizată, luni, de o femeie cu privire la faptul că din locuință i-a fost sustrasă o sumă de bani.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că fiului persoanei vătămate i-ar fi fost sustrase cheile de la casă, de către un coleg de clasă, care împreună cu alți doi colegi ar fi pătruns în locuință și ar fi sustras suma de 47.000 de lei, care se afla într-o cameră a apartamentului.

Cercetările sunt continuate de către Secția 12 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu minorii în stare de liberate, urmând a fi prezentați Institutului Național de Medicină Legală în vederea stabilirii discernământului, scrie digi24.ro

Sursa: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4461 secunde