Au furat "de-ale gurii"!

1136

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, în jurul orei 9.00, polițiștii Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați de un bărbat de 84 de ani, din localitatea Oltina, cu privire la faptul că, în cursul nopții precedente persoane necunoscute au pătruns în beciul locuinței de unde au sustras aproximativ 30 kg fasole, au intrat în casă și au răvășit lucrurile în două camere fără a sustrage bunuri.
În urma investigațiilor polițiștii l-au identificat ca suspect de comiterea acestei fapte pe Sergiu Ionuț Voiculescu, în vârstă de 22 de ani, din Oltina.
Prejudiciul furat a fost restituit, iar bărbatul în cauză este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.
De asemenea, o altă faptă care vizează furtul de alimente s-a petrecut în urmă cu două zile, în jurul orei 23.00, atunci când o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 8 Rurală Chirnogeni, i-au prins în flagrant pe Gheorghe Bortoș, în vârstă de 47 de ani, Ciprian Bortoș, în vârstă de 22 de ani și un minor în vârstă de 14 ani, care sustrăgeau semințe de floarea-soarelui pe care le încărcau în saci din rafie, urmând să îi transporte în afara unei societăți comerciale, aruncându-i peste gard.
În caz, prejudiciul în valoare de 800 lei a fost recuperat, iar cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3784 secunde