Au încercat să cadă la pace, contra sumei de 1.500 de lei, cu un polițist din Palas

517
Au încercat să cadă la pace, contra sumei de 1.500 de lei, cu un polițist din Palas - a7334b01fe6a739f143014243e6a1c99.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea și trimiterea în judecată a lui Ioan Niță, de 53 de ani, Ionel Niță, de 25 de ani, și Marian Niță, de 23 de ani, tată și doi fii, toți din Murfatlar, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.
Anchetatorii spun că unul dintre ei, respectiv Ionel Niță, a fost depistat, în noaptea de 12 spre 13 octombrie 2010, în timp ce sustrăgea cupoane de șină din calea ferată în zona Palas a municipiului Constanța. El a fost prins de polițiștii de la TF Palas și, evident, urma să fie întocmit un dosar de cercetare penală pe nu-mele lui. Numai că familia i-a sărit în ajutor și a încercat să "negocieze" cu polițistul care făcea cercetările. Tatăl și fratele băiatului i-au propus agentului Marius Țiței să "uite" de dosar în schimbul unei sume de bani, respectiv 1.500 de lei, care a și fost remisă către agentul de poliție. Doar că omul legii anunțase deja Direcția Generală Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Constanța, iar flagrantul a fost realizat cu o foarte mare ușurință. Toți cei trei indivizi care voiau să cadă la pace cu polițistul au fost reținuți și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.
Procurorii au întocmit și rechizitoriul prin care cei trei au fost trimiși în judecată, astfel că magistrații urmează să stabilească și primul termen de judecată în acest dosar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.752 secunde