Au plonjat cu mașina în lacul Tăbăcărie! Două victime, transferate cu elicopterul la spital

289
Au plonjat cu mașina în lacul Tăbăcărie! Două victime, transferate cu elicopterul la spital - masinacazuta21-1582670670.jpg

Articole de la același autor

Un copil și bunicul lui au ajuns la spital, ieri, după ce au fost protagoniștii unui incident mai puțin obișnuit: mașina în care se aflau a ajuns în lacul Tăbăcărie, după ce bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan. 


Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 13.45, oamenii legii fiind sesizați că un autoturism în care se aflau două persoane, un adult și un copil, s-a scufundat în lacul Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expozițional, în apropiere de intrarea în stațiunea Mamaia. La fața locului, s-au deplasat, în cel mai scurt timp, o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, două ambulanțe SMURD, scafandri, dar și elicopterul SMURD. Până la sosirea oamenilor legii, cei doi au fost scoși din mașina scufundată de o persoană care se afla în zonă. 


Odată ajunși, oamenii legii au stabilit că victime erau un copil de 9 ani, care a fost scos din apă fără a fi suferit răni vizibile, acesta manifestând simptomele unui atac de panică, și bunicul acestuia, un bărbat de 63 de ani. În momentul în care a fost scos din apă, bărbatul era în stop cardio-respirator, motiv pentru care au fost demarate manevrele de resuscitare. Într-un final, bărbatul a fost transportat la spital în stare comatoasă, intubat și ventilat mecanic. De asemenea, la spital a fost transportat și copilul, conștient și cooperant. 


Din primele informații, se pare că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan, iar autoturismul a trecut peste bordura care delimitează parcarea din zonă, scufundându-se în lac. Pentru a se asigura că în autoturism nu se mai afla nicio persoană, în lac au intrat scafandrii, care au inspectat vehiculul. 


Potrivit oamenilor legii, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde