Acțiune în forță a polițiștilor constănțeni

Au prevenit un "război" între bandele interlope

1530
Au prevenit un
Acțiune în forță, ieri după-amiază, a polițiștilor constănțeni pentru a preveni un conflict între două grupuri de romi ce plănuiau să se înfrunte în Piața Ovidiu din Constanța.

În jurul orei 14.00, mai multe persoane se strânseseră în Piața Chiliei, cu intenția de a pune la cale o răzbunare la adresa unei grupări rivale din Piața Ovidiu. Totul a pornit de la faptul că, sâmbătă seară, parbrizul mașinii unuia dintre membrii grupării din Piața Chiliei a fost spart de membrii unei grupări rivale, chiar în Piața Ovidiu. "Partea vătămată", Sedan Iașar, fiul lui Ismail Iașar, zis Săceanu, nu a depus reclamație la Poliție, ci și-a adunat, ieri, acoliții, încercând să pună în aplicare un plan al răzbunării, mai ales că, din câte se pare, adversitățile dintre cele două grupări mocnesc de mai mult timp și au în spate mai multe neînțelegeri ori "datorii", spun polițiștii.
Din fericire, oamenii legii au aflat din timp de planurile celor din Piața Chiliei, astfel că efective mărite de polițiști de ordine publică, de la Rutieră, luptători DIAS și jandarmi au fost dislocate în cele două puncte "fierbinți" ale Constanței.
Cel care a coordonat acțiunea, comisarul șef Adrian Rapotan, adjunctul IPJ Constanța, ne-a declarat că tot conflictul a fost dezamorsat înainte de a începe și că, în cele două zone au fost amplasate efective importante de polițiști.
Aseară, la sediul Secției 1 Poliție, aproximativ 15 persoane se aflau în audieri, pentru a se stabili cu exactitate care erau intențiile celor ce puneau la cale atacul și care era motivul real pentru care ar fi putut să înceapă un adevărat "război" între bande de interlopi la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5595 secunde