Au smuls bancomatul din perete cu ajutorul unui jeep

782
Au smuls bancomatul din perete cu ajutorul unui jeep - e64e4fda9bc1d3bd9caf3b276d25ca7d.jpg
Un bancomat aparținând Piraeus Bank a fost sustras în noaptea de marți spre miercuri din Complexul Comercial Măcin, aflat pe strada Steagului nr. 54, din cartierul Coiciu.
În jurul orei 2,00 hoții au pătruns în complex forțând ușa de termopan și, cu ajutorul unui Jeep, au dislocat ATM-ul din betonul în care era încastrat cu două dibluri. Mai exact, hoții au legat un cablu de bancomat, iar capătul celălalt, de Jeep-ul cu care au venit la furat, după care l-au smuls prin pornirea mașinii. Societatea în cauză este monitorizată de o firmă de pază și este prevăzută cu sistem de supraveghere video propriu. Patronul magazinului, Alexandru Simedrea, a spus că bărbații erau mascați, iar operațiunea a durat 40 de secunde, după cum reiese de pe înregistrarea video.
Potrivit polițiștilor, alarma s-a declanșat, însă angajații societății de pază care monitoriza complexul nu au ajuns la timp pentru a-i prinde pe hoți.
Bancomatul în cauză a fost alimentat la data de 10 martie 2010, urmând ca zilele următoare să se stabilească suma aflată în momentul furtului în ATM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6922 secunde