Concurs Au vrut să se arunce de pe macara după ce au fost bătuți de polițiștii comunitari

495

Articole de la același autor

Doi tineri din Cernavodă au ales să protesteze împotriva unor abuzuri pe care le-ar fi comis polițiștii comunitari, urcându-se pe o macara.
Miercuri seara, polițiștii din Cernavodă au fost anunțați că două persoane s-au urcat pe un utilaj părăsit de ceva timp la marginea localității și strigă în gura mare că nu se vor da jos decât după ce li se va face dreptate.
La fața locului s-a deplasat imediat o echipă de polițiști și astfel au aflat că cei care protestau în acest mod erau Ionel Oprișan, în vârstă de 29 de ani și Vasilias Bartolomeu Meleagă, de 27 de ani, ambii din localitate.
În urma discuțiilor purtate cu cei doi tineri, oamenii legii au aflat că băieții sunt supărați și s-au urcat pe macara deoarece ar fi fost bătuți de mai mulți polițiști comunitari din localitate.
Ei au spus că au fost opriți pe stradă, fără niciun fel de motiv, de către polițiști și obligați să se legitimeze. Deoarece au refuzat, ar fi fost luați la bătaie.
În cele din urmă, pentru că exista pericolul ca tinerii să se arunce de pe macara, polițiștii i-au convins cu binișorul să se dea jos și să depună plângere la Poliție, în vederea rezolvării reclamațiilor invocate.
Cu toate acestea, până ieri, cei doi nu se prezentaseră la Poliție să depună plângere prin care să sesizeze, în scris, abuzurile polițiștilor comunitari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7548 secunde