Audieri la Tribunalul Constanța în cazul grevei de la Oil Terminal

246
În aceste momente, instanța Tribunalului Constanța audiază martori în dosarul în care SC Oil Terminal SA solicită declararea ilegală a grevei declarată de sindicatul societății.
Avocații Oil Terminal a depus la dosar o serie de înscrisuri cu privire la activitatea a doi angajați, care apar printre cei greviști, unul implicat în furturi, iar altul arestat pentru trafic de persoane.
În prezent, are loc audierea lui Marin Mușat, șef al Secției Platformă Sud, neparticipant la grevă. Acesta a declarat că aproximativ 40 de angajați din cei 50 pe care-i avea în subordine au intrat în grevă. "Nu s-a putut asigura 30% din activitatea secției, așa cum a asigurat liderul de sindicat", a declarat acesta.
Întrebat de judecători, Marin Mușat a declarat că "prin oprirea activității nu au fost puse în pericol viața și sănătatea oamenilor, și nici instalațiile. S-au produs alte consecințe, în plan economic și de imagine. Astfel că unii parteneri contractuali străini și-au exprimat intenția de a rupe legăturile contractuale cu societatea noastră".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu lângă hotelul Ibis
Pagina a fost generata in 1.175 secunde