Audieri maraton în procesul profesoarei de la Medgidia, acuzată de trafic de influență

560
În aceste momente, la Tribunalul Constanța se desfășoară procesul în care profesoara Emilia Mărculescu, de la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, din Medgidia, este acuzată de trafic de influență. Mai mulți elevi ai școlii au fost audiați până în prezent și au declarat că li s-au cerut bani pentru atestate sau proiecte. De exemplu, Claudiu Adrian Gherasim a declarat că profesoara Mărculescu i-a spus atât lui, cât și colegilor, că dacă nu vor lua acel atestat nu vor intra în examenul de bacalaureat.

"Știu că doamna profesoară le-a cerut unor fete bani pentru realizarea proiectului. La un moment dat, m-a chemat pe mine și pe încă un coleg și ne-a întrebat dacă nu ne facem proiectul. Eu i-am spus că nu am bani, că mama ia banii pe data de 15 a lunii. Ea a zis că ne așteaptă. (...) D-na profesor ne-a spus să nu ne facem griji, pentru că are relații, cunoștințe printre profesori și cunoaște inspectorii sau alte persoane care trebuie să vină la examen", a spus martorul Gherasim.

De asemenea, acesta a mai spus că elevii care făceau meditații la profesoara Mărculescu erau favorizați. "Eu mi-am făcut impresia că doamna Mărculescu, la ore, îi favoriza pe cei care făceau meditații la ea, pentru că atunci când dădeam un test, pe fetele care făceau meditații la ea le lăsa cu caietele deschise", a declarat martorul.

Audierea elevilor de la Colegiul Nicolae Titulescu continuă și în acest moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde