Autobuz R.A.T.C., golit de combustibil

195
2
Autobuz R.A.T.C., golit de combustibil - autobuzertac-1369639432.jpg

Articole de la același autor

Azi noapte, polițiștii Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, în cadrul unei acțiunii desfășurate pe linia prevenirii furturilor și combaterii furturilor de carburant din autovehicule, au oprit în trafic pe direcția de deplasare Constanța - Năvodari, zona de nord a stațiunii Mamaia, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Năvodari, însoțit pe scaunul pasagerului din dreapta față de un alt bărbat în vârstă de 35 de ani. 

Cu ocazia controlului autoturismului, în portbagaj au fost identificate trei bidoane din plastic cu capacitatea de 20 de litri fiecare și două bidoane din plastic de zece litri fiecare, toate conținând motorină. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit, că cei 80 de litri de combustibil au fost sustrași dintr-un autobuz parcat în garajul R.A.T.C., situat în zona industrială din municipiul Constanța. Cantitatea de combustibil, în valoare de 446 de lei, a fost ridicată și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predată unității păgubite. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment și luarea în cauză a măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

gggk
27 mai 2013
foarte bine

macar sa termine cu toti talharii de la ratc ...oamenii se cred administratori de peco acolo ...fac pretu la motorina ciorditori ordinari ...prost e cine cumpara ...pentru 1leu pe litru acum sa umble pe la politie poate asa se invata minte ....asa e romanu PROST DE PUTE ...

vfjj
27 mai 2013
inca una ..

SI INCA CEVA IN ATENTIA POLITIEI !!!! FACETI PATRULE MAI DESE PRIN ZONA INDUSTRIALA PE LA RATC DUPA 11 NOAPTEA CAND SE TERMINA PROGRAMU !!! DUPA PROGRAM SE CARA MOTORINA LA GREU DE ACOLO !!! PATRULATI SI SIGUR O SA TERMINATI CU KKATII ASTIA DE CIORDITORI !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1158 secunde