Autobuzele de transport elevi, verificate înainte de începerea anului școlar

100
Autobuzele de transport elevi, verificate înainte de începerea anului școlar - fondmicrobuzbun1375284795-1378726403.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri, în cooperare cu autoritățile publice locale, Inspectoratele Școlare Județene și reprezentanții ISCTR vor verifica autovehiculele destinate transportului de elevi. Controalele, care vor avea loc în perioada 9-19 septembrie, urmăresc reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere în care ar putea fi implicate mașinile care transportă elevi, precum și verificarea respectării destinației exclusive a acestor autovehicule. 




Astfel, se va verifica valabilitatea inspecției tehnice periodice, dar și dacă mașinile au asigurarea de răspundere civilă auto obligatorie. De asemenea, vor fi verificați și conducătorii auto, pentru a se vedea dacă dețin certificat de competență profesională, categoria corespunzătoare a permisului de conducere și valabilitatea acestuia. 


Tot cu această ocazie, reprezentanții poliției rutiere vor instrui conducătorii de autovehicule cu privire la respectarea legislației rutiere și adoptarea unei conduite preventive, în timpul deplasării pe drumurile publice. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5477 secunde