După ce au fost arestați pentru că nu au respectat dispozițiile instanței

Concurs Autorii scandalului din clubul "Rovas" vor fi din nou în libertate

1196

Articole de la același autor

La începutul lunii iunie a.c., doi dintre bătăușii din clubul "Rovas", frații Neculae și Gabriel Boca, au fost arestați pe motiv că nu au respectat dispoziția instanței de judecată, care a dispus punerea lor în libertate, cu interdicția de a părăsi localitatea. Ei nu au respectat dispoziția instanței și au fost implicați într-un scandal la Năvodari, situație ce a ajuns la urechile anchetatorilor, care au dispus rearestarea lor.
Vineri, la Judecătoria Constanța, a avut loc un nou termen de judecată în dosarul în care cei doi frați și Claudiu Nicușor Vlădescu (cercetat în stare de libertate), sunt judecați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și loviri și alte violențe.
Avocații inculpaților au solicitat trimiterea dosarului la Parchet pentru refacerea urmăririi penale și, în consecință, punerea în libertate a celor doi inculpați. Instanța a rămas în pronunțare.
Potrivit anchetatorilor, la finele lunii ianuarie a acestui an, trei tineri au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după o bătaie petrecută în clubul "Rovas", din zona CET.
Drept agresori au fost identificați frații Neculae și Gabriel Costel Boca, de 20 de ani, respectiv 21 de ani, Claudiu Nicușor Vlăescu, de 21 de ani, Emanuel Toma, de 28 de ani și Daniel Mihai, de 23 de ani, care au intrat în local și au luat la bătaie cu bâtele trei clienți.
Scandalul nu a durat decât câteva minute, dar atacatorii au reușit să dispară până la venirea polițiștilor de la Secția 5.
Trei dintre ei (inculpații din dosar) au fost prinși la scurt timp, iar apoi trimiși în judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7834 secunde